FORUM

KARTING CENTER LJUBLJANA


Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4360
  lukad
  lukad


  administrator foruma
  Vozim: Passat 3c variant highline
  Pridružen/a: 19/12/2013
  Lokacija: Gorenjska
  705 sporočil

  Verjetno ni nikogar med nami, ki ni v svoji rani mladosti z občudovanjem opazoval vsakogar, ki je zbral dovolj poguma, da se je ukvarjal s športom pri katerem se je treba spopasti s hitrostjo. Avto moto šport je nasploh prežet s tem občutkom. Še posebno mesto ima karting. Vsi, ki spremljajo formulo 1 vedo, da so skoraj vsi svetovni asi začeli svojo športno pot ravno v teh malih dirkalnikih. Velika težava pri vsem tem občudovanju je tudi dejstvo, da se mnogi po tem preizkušajo na cestah in ulicah in se s tem izpostavljajo nevarnostim ulice in prometa.

  Da pa bi bilo tega čim manj in seveda da ne bi bili prikrajšani za tak užitek, bo od 7. maja 2014 dalje možnost izposoje kartov na novi lokaciji – v nakupovalnem središču RUDNIK Ljubljana (v neposredni bližini Bauhausa).
  Otroci, mladi in starejši, ženske, dedki in še marsikdo – prav vsak bo lahko našel zabavo na poseben način – kolo ob kolesu, v duhu adrenalina se bo lahko na varen način pomeril v vožnji s kartingom na atraktivni »outdoor« karting progi. Na štartni črti bodo na vas čakali 270 kubični štiritaktni karti, ki dosegajo hitrost preko 70 km/h.

  Delovni čas:
  – odprto vsak dan, v primeru dežja zaprto,
  – od ponedeljka do petka od 14:00 do 21:00,
  – sobota od 10:00 do 21:00
  – nedelja od 10:00 do 20:00

  Cenik: za 10 minutno vožnjo boste odšteli 12 EUR z možnostjo dodatnega popusta, ob nakupu 10 ali več kart. Če pa si boste zaželeli pravega tekmovanja, boste lahko izbirali med Mini in Super Grand Prixom. Prvi trije uvrščeni na dirki bodo poleg čestitk prejeli tudi medalje ali pokale. Več o poteku Mini in Super Grand Prixa si lahko preberete na njihovi spletni strani: http://ljubljana.karting-center.si/sl/ponudba

  Klubski popust za člane kluba znaša:
  – cena 10 minutne vožnje 8eur
  – popust velja tudi v Karting centru Celje – garažna hiša Citycentra in v Karting centru Maribor – garažna hiša Europarka

  Do popustov so upravičeni le člani kluba Volkswagen klub Slovenija.

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.