FORUM

Posodobitev RNS510


  • Avtor
    Prispevki
  • #2171
    cauly
    cauly


    novinec
    Pridružen/a: 16/02/2014
    8 sporočil

    išče se dobra duša iz Maribora ali bližnje okolice, ki bi za simbolično ceno (kaki 6pack) priklopu in skodiru da pridem do skritega menija na RNS510, da vidim kaj imam zaeni HW da si lahko nadgradim SW, ipd.
    Pa še vprašanje kakemu lastnika omenjene navigacije… so vse tako laggy, in ali SW update to kaj izboljša?
    navigacija je v vozilu Passat 10/2010. Prav pa bi mi tudi prišla podpora za SDHC kartice ;-)

    hvala in LP

    #2172
    .com
    .com


    administrator foruma
    Vozim: GOLF 1+2+3
    Pridružen/a: 19/12/2013
    Lokacija: malo tu, malo tam
    894 sporočil

    če ne drugače, lahko počakaš do kakšnega meeta, pa se ti tam uredi :thumbsup:

    | GOLF 6 | 1.4 TSI power |

    A: Ej zakaj mi pa nisi ustavu k sm ti štopu?!
    B: Aja, to si mi štopu, sm mislu da mi "lajkaš" avto!

    VTEC is 1 million unicorns farting at the same time.

    #2174
    SiByte
    SiByte


    moderator foruma
    Vozim: VW Golf Mk6
    Pridružen/a: 18/02/2014
    Lokacija: Sv. Trojica v Slov. goricah
    275 sporočil

    Odzivnost se kar izboljša pri nadgradnji, kater SW imaš trenutno gor in kater HW je RNS?

    • Ta odgovor je spremenil/a SiByteSiByte 8 years, 4 months nazaj.
    #2190
    cauly
    cauly


    novinec
    Pridružen/a: 16/02/2014
    8 sporočil

    problem je da mam “hidden menu” zaklenjen in ne morm pogledat. ce kj pomaga…passat 10 mesec 2010 in po vsej verjetnosti stock firmware!

    #2193
    SiByte
    SiByte


    moderator foruma
    Vozim: VW Golf Mk6
    Pridružen/a: 18/02/2014
    Lokacija: Sv. Trojica v Slov. goricah
    275 sporočil

    Lahko se enkrat dobima v MB pa to porihtama :) Kdaj ti odgovarja? :mrgreen:

    #2199
    cauly
    cauly


    novinec
    Pridružen/a: 16/02/2014
    8 sporočil

    v torek je avto frej med 2 in 5 pol mamo agility pa smo od 6ih dalje prosti. naslednji prosti dan je petek ali sobota po 2i uri, ostale dneve je pa punca z avtom v soli v murski soboti do 8ih zvecer. zakompliciran je nas urnik,avto pa polno zaseden! ;-)
    lahko pa tudi js prletim do tebe kerga od teh terminov!

    • Ta odgovor je spremenil/a caulycauly 8 years, 4 months nazaj.
    #2209
    SiByte
    SiByte


    moderator foruma
    Vozim: VW Golf Mk6
    Pridružen/a: 18/02/2014
    Lokacija: Sv. Trojica v Slov. goricah
    275 sporočil

    Maš ZS :)

    #2379
    cauly
    cauly


    novinec
    Pridružen/a: 16/02/2014
    8 sporočil

    zahvala in pohvala SiBytu tokrat se tu na forumu…
    brezhibna nadgradnja navigacije, nadgradnja kart, nekaj malega kodiranja ter ogromno uporabnih nasvetov!
    se 1x hvala!

    lp Gregor

    #4100
    wooosaiiii
    wooosaiiii


    novinec
    Vozim: Golf Mk6 1.8 TSI
    Pridružen/a: 31/05/2014
    Lokacija: Slovenska Bistrica
    9 sporočil

    Pozdrav!

    Jaz imam trenutno verzijo SW 4020, gre pa za revizijo B (HW 11), ki se predstavlja kot D. Torej je že bila nadgrajena tekom svojega življenja.

    Malo me bega, da bi nadgradil na 5269, vendar nevem, če bom sploh kaj pridobil… ?

    Predvsem me zanima odzivnost, ki sploh ni slaba, tu pa tam se pač vidi kak lag pri pritisku tipke…

    Kakšen nasvet? :D

    #4107
    SiByte
    SiByte


    moderator foruma
    Vozim: VW Golf Mk6
    Pridružen/a: 18/02/2014
    Lokacija: Sv. Trojica v Slov. goricah
    275 sporočil

    Pridobiš le RADIO TEXT ter mogoče malce hitrejšo odzivnost (skoraj neopazno) :) drugače pa ti priporočam 5238 (razlik med 5269 in 5238 nisem opazil) saj naj bi delovala na vseh :)

    #4132
    wooosaiiii
    wooosaiiii


    novinec
    Vozim: Golf Mk6 1.8 TSI
    Pridružen/a: 31/05/2014
    Lokacija: Slovenska Bistrica
    9 sporočil

    Sem gledal malo kje je RDS-Radio text, ker sem bil navajen iz RCD510, da je bil po defaultu… ampak glede na to kako to funkcionira v Sloveniji, ga niti ne pogrešam. No, mogoče bom vseeno posodobil, da bo še ta funkcija zraven :P

    Ima kdo mogoče še kakšno informacijo glede RDS-TMC, ki ga RADIO SI vztrajno reklamira, dela pa ne…? Meni lovi samo jodlarske postaje za TMC…

    TMC bi blo fajn imet, glede na to da ga navi podpira… in ja to govorim po tem ko sem se zdajle iz Lj vozil 2,5 ure mimo Trojan… :clap: :weary:

    #4140
    SiByte
    SiByte


    moderator foruma
    Vozim: VW Golf Mk6
    Pridružen/a: 18/02/2014
    Lokacija: Sv. Trojica v Slov. goricah
    275 sporočil

    mislim da je težava v tem da pri RADIO SI oddaja TMC na drugačni tehnologiji :( ki je RNS ne pozna :(

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.