FORUM
VW Passat B8 TDI 240 "Highline" DSG Variant
Forum › Testi › Testi vozil Volkswagen › VW Passat B8 TDI 240 "Highline" DSG Variant
- This topic has 4 odgovori, 3 glasovi, and was last updated 12. 1. 2015 at 8:19 by
HighDSG777.
- AvtorPrispevki
- 11. 1. 2015 ob 18:18 #6821
HighDSG777administrator forumaVozim: B8 BiTDI240 4M DSG HL R-Line
466 sporočilZdravo!
Takole – zdaj imam, za nekaj dni, v garaži in lasti 240 HL DSG Variant-a, s kar nekaj opreme v zalogi, Ko rečem – nekaj – potem je je RES kar nekaj. Lepotec je Volfram (Tungsten v originalu) srebrne kovinske barve, znotraj so toni temnejši, kombinirani z alu aplikacijami. Opreme prav posebej niti ne bom navajal, kajti podatkov bi bilo hitro en kupček, seveda pa je jasno, da je prisoten ves “Highline” nabor + dodatki, za še večjo varnost in še lepši vizualni občutek, tako znotraj, kakor zunaj.
Vsaj do prihoda “R-Line” zunanjega in notranjega paketa je tale kombinatorika vsekakor TOP.Prvi vtis? ODLIČNO. Tudi “AID” sredinski zaslon je zanimiva zadeva, še najraje pa ga imam v “Classic” vizualni podobi (med še nekaj drugimi sicer).
Voz je tih, na “Verona ” 19″ tudi še sprejemljivo udoben. Je tudi dinamičen, lepo pospeši, LED HIGH se maksimalno oddolži za svoje doplačilo oz. vrednost.
“Ergo” sedež ugaja, vse je v bistvu precej navdušujoče in – ZELO prostorno.
Toliko o vtisih., izkušnje pa so seveda z vsakim kilometrom lepše – kot rečeno, avto res izpade tisto, kar mora, zaradi obilja opreme. Tudi motor je ok, ob DSG-ju tako ali tako, ampak sam bi verjetno posegel po 190-ici.Vendar pozor – je še kar precej stvari, ki bi jih sam dodal na seznam doplačane opreme za svojega, ker si brez njih nekako ne zamišljam Passata, ki – sploh takšen – brez le-teh ne bi smel biti. Ampak pustimo to. Precej res pomembnih stvari je že noter v tem, “mojem”, to pa je tudi najbolj pomembno!
Veliko najpomembnejšega torej tako, vsaj na kratko, več morda kdaj drugič – so pa vtisi seveda izjemno pozitivni. Še naprej velja – vožnja je udobna, precej tiha in na visoki ravni. Tudi DCC lepo opravlja svoje delo, ampak v primerjavi z mojim Performance-om stvar seveda ni kalibrirana enako ali morda podobno – kar je menda razumljivo. Prostornost je res velika odlika (tudi) Novega Passata, ob tem omenim še prijetno ter natančno obdelavo in prilagodljivost prtljažnika, vred z načinom enostavnega podiranja zadnjih naslonov.Poraba je povsem pričakovana za to konjenico, pogon ter menjalnik, tako da pritožb ni.
Z Njim je življenje precej lepo!
Opisano pa v sliki izgleda takole:
Lp,
Dejan
B8. BiTDI. Highline/R-Line. Das Auto.
.11. 1. 2015 ob 19:23 #6823Zelo lep novi Passat karavan sploh v tej barvi in z takšno opremo in je pravi magnet za poglede
Dejan hvala za objavo res lepih slik in pripisanega komentarja v besedi
11. 1. 2015 ob 19:43 #6824
466 sporočilSem vesel takšnih vzpodbudnih besed, za katere se seveda lepo zahvaljujem!
Je pa zares prijetna izkušnja.Lp,
D.
.11. 1. 2015 ob 22:09 #6825Tole je vsekakor precej višje rangirano od Passata, kot smo ga bili navajeni do sedaj. Videz mi je impozanten, opravičuje “Premium”. Moram si enkrat vzeti čas in it kakšen krog z njim. Na Slaku so mi ga že obljubili
- Ta odgovor je spremenil/a
C4V4L13R 7 years, 7 months nazaj.
12. 1. 2015 ob 8:19 #6827
466 sporočilTole je vsekakor precej višje rangirano od Passata, kot smo ga bili navajeni do sedaj. Videz mi je impozanten, opravičuje “Premium”.
Z zapisanim se 100% strinjam.
In tako, kot (vsaj) TAK Passat izgleda se, verjemi, tudi pelje. Tako ga človek tudi doživlja.Lp,
D.
. - Ta odgovor je spremenil/a
- AvtorPrispevki
Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.