FORUM

Odgovori na: VW Atlas (CrossBlue Concept)


Forum Forum Novosti in novice Splošne novice VW Atlas (CrossBlue Concept) Odgovori na: VW Atlas (CrossBlue Concept)

#10645
bundr
bundr


administrator foruma
Vozim: Passat 3BG
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
1709 sporočil

Posebna predstavitev dodatne opreme – Volkswagen atlas weekend edition concept

Volkswagen atlas bo na drugi strani luže naprodaj šele spomladi, zato so nekateri kupci že pošteno nervozni. Zdaj pa so pri Volkswagnu pokazali nov koncept atlas weekend edition, ki se bo uradno pokazal v Chicagu.

Pravzaprav je novi koncept nekakšen predogled dodatne opreme, ki bo na voljo pri volkswagnu atlas in nad katero bodo očitno navdušeni tudi štirinožni prijatelji, kot lahko sami vidite na fotografijah. Nov koncept v bistvu sledi že predstavljenemu paketu dodatne opreme R-line, ki so jo pokazali v Detroitu pretekli mesec, atlas weekend edition pa je narejen na osnovi bolje razložene različice, ki premore 3,6-litrski šestvaljnik z močjo 206 kW (280 KM), moč pa se na vsa kolesa prenaša preko osemstopenjskega samodejnega menjalnika.

Za razliko od različice R-line, ki je sedela na 20-palčnih platiščih, pa ima vikend različica 18-palčna platišča in strešni kovček, ki pogoltne še dodatnih 500 litrov prtljage. Koncept premore še športne nosilce za smuči ali smučarske deske, kolesa … V notranjosti je še pregradna ograja za drugo vrsto sedežev, tako da se lahko otroci in živali udobno prevažajo v ločenem prostoru, za slednje pa prideta prav še nosilca s tablicama za vzglavniki sprednjih sedežev. Nosilca lahko brez težav držita tudi večino pametnih telefonov. Med ostalimi dodatki so še prevleka za prtljažni prostor, zaščita pred krajo koles, tudi zaščita pred odnašanjem umazanije s koles. Večina predstavljenih dodatkov bo na voljo takoj po splovitvi volkswagna atlas.

vir: Volan.si

It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!