FORUM

Odgovori na: VW Arteon 2017 (naslednik modela CC)


Forum Forum Novosti in novice Splošne novice VW Arteon 2017 (naslednik modela CC) Odgovori na: VW Arteon 2017 (naslednik modela CC)

#10834
bundr
bundr


administrator foruma
Vozim: Passat 3BG
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
1709 sporočil

Drži pa nekaj drugega – ne glede na to, kar sem sam zapisal in tuid utemeljil, s tem, da seveda stojim za tem, sploh glede na splošno situacijo s CC-ji doslej (ki jih pa vendarle ni ravno v izobilju, sploh pa ne slovenskih) – vprašljivo je, kako trdno je neko mnejnje, ki naj bi si ga ljudje (o recimo tem vatu) ustvarili sami, glede na to, da so nam ga tako le želeli servirati za to “odgovorni”…

In še – če že poslovni, potem verjetno Limuzina B8 in ne neuporabni Arteon (ali doslej CC). To je nekako tako, kot bi želei med (ravno tako) poslovneži namesto A6 uveljaviti A7.

Aja?D.

Trdno mnenje ljudi… saj sam veš kakšno je. Že v samem štartu so odgovorni pri marketingu dali vtis da je CC nekaj več (tudi kasnejše preimenovanje iz Passat CC v samo CC), potem pa tudi kot sem že rekel so si ljudje sami ustvarili mnenje. No vsaj tako jaz vidim celotno zadevo.

Nekateri so posegli po limuzinskem ali karavanskem, drugim pa je bil zaradi samega videza bolj všeč CC izvedba. Ali pa biti nekaj posebnega in voziti CC -ja.

Od kje vse izvirajo CC -ji ali so slovenski ali iz tujine pa ve vsak sam, ki si ga lasti. Jih je pa veliko na cesti, ker jih vidim vsakodnevno (Passat CC in samo CC) in tudi na a.net -u jih je kar precej.

To o sami uporabnosti in ostalem ve vsak sam zase. Omenil sem le zato, ker vem (tudi poznam), da se CC- je uporablja tudi kot poslovni avto.
So pa CC -ji tudi v normalni vsakodnevni uporabi in tudi kot družinski avto – videno na lastne oči. Pač tukaj smo pa spet pri lastni presoji lastnika. Zakaj ima raje CC -ja namesto lumizinskega ali karavanskega B7.

In kakšna situacija bo z Arteonom pa bomo videli čez čas. Sam menim, da se je CC dobro prodajal in znašel na trgu. Ali bo Arteon tudi tako uspešen?

It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!