FORUM

Odgovori na: VW Arteon 2017 (naslednik modela CC)


Forum Forum Novosti in novice Splošne novice VW Arteon 2017 (naslednik modela CC) Odgovori na: VW Arteon 2017 (naslednik modela CC)

#10858
bundr
bundr


administrator foruma
Vozim: Passat 3BG
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
1709 sporočil

@Dejan

Tukaj pa ni potrebnega nobenega dokazovanja, vsaj iz moje strani ne. Se pa strinjam, da oba veva kako stojijo stvari.
Jaz sem le povedal svoje mnenje in mišljenje. Zato torej nimam nič proti tvojim objavam in ne napačno razumeti, če odgovorim nazaj. Pa saj sam veš :thumbsup:

O samih mnenjih domačih in tujih ali je Arteon smiselen pa tako kot sem že rekel. Vsak ima svoje mnenje in čas bo pokazal ali so pri Volkswagnu brcnili v temo ali pa jim bo uspelo.

Sem pa mnenja, da zna biti Arteon uspešen v primerjavi CC -jem. Sploh, ker se zadnje steklo sedaj končno odpira z pokrovom prtljažnika. To je zame že velik +

Se strinjam, kar se tiče prodaje rabljenih na našem a.netu. Res jih je večina prve generacije Passat CC, nekaj pa tudi druge generacije + kasnejših faceliftov.

Kakorkoli oba veva kako je in kako zadeve stojijo. Obstajo krog kupcev, ki si ga bodi lastili, ostali pa bodo rajši posegli po Passatu limuzini in karavanu. In kot sem že rekel čas bo pokazal ali je Arteon smiselen ali ne.

Lp

It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!