FORUM

Odgovori na: Volkswagen Touran R-line 1.6 TDI DSG


Forum Forum Testi Testi vozil Volkswagen Volkswagen Touran R-line 1.6 TDI DSG Odgovori na: Volkswagen Touran R-line 1.6 TDI DSG

#11234
bundr
bundr


administrator foruma
Vozim: Passat 3BG
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
1709 sporočil

Odlično spisan test :thumbsup: . Ali te novejši LED žarometi ne potrebujejo več pranja kot so ga xenon žarometi? Z R-line opremo mi na zunaj izgleda kar brutalen :P . Edino, kar sem še opazil pri DSG-u (vsaj po sliki sodeč), da se označena “prestava” pri ročki ne vidi najbolje. Vsaj ko sem malo nazaj imel nadomestnega Q2 je imel sicer S-tronic ampak so bile prestave isto označene vse bolj v belo in se je v močnem soncu komaj videlo kje imam ročko. Tu pa je verjetno zgodba podobna. Vem, da ti izbiro prestave kaže tudi pri števcu ampak vseeno 8) . Verjetno pa se s časom še bolj navadiš. Ali samo jaz bolj slabo vidim, ali se še komu zdi, da bi lahko to malo bolje izpeljali?
Lp, Mitja

:thumbsup: Pri LED žarometih še nisem opazil, da bi imel avto pranje in kot mi je znano tega ne potrebujejo več. Je v tej barvi in R-line opremo je avto hudo lep.

No tega pa sam sploh nisem opazil. Sicer se ponoči zelo lepo vidno, podnevi pa tega nisem opazil ali dajal toliko pozornosti.

Pa je dovolj 1.6 Tdi 115 konjev za dobro tono pa pol tezko kravo brez sopotnikov? Lp

Ne boš vrjel, ampak je dovolj. Nad tem sem bil tud sam presenečen. Sicer za “dirkanje” avto ni, se pa glede na velikost in težo pelje povsem zadovoljivo, tudi v primeru dveh odraslih in otroka. Pa tudi v primeru 1x letnega dopusta (morje z vso kramo) je dovolj.
Za bolj zahtevne pa priporočamo izbiro 2.0TDI motorja.

It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!