FORUM

Odgovori na: VW T-ROC 2017


Forum Forum Novosti in novice Splošne novice VW T-ROC 2017 Odgovori na: VW T-ROC 2017

#11366
bundr
bundr


administrator foruma
Vozim: Passat 3BG
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
1709 sporočil

Volkswagen T-Roc je pripravljen na razkritje

T-Roc se bo dimenzijsko pozicioniral pod Tiguana in bo kupce nagovarjal s kompaktnimi razmerji, naprednim oblikovanjem in kopico inovacij. Kot so potrdili pri nemškem proizvajalcu vozil, bo športni model opremljen z nekaterimi terenskimi elementi, med njimi bo najpomembnejši štirikolesni pogon.

Vizualno si bo večino oblikovalskih potez sposodil pri konceptu T-Roc, zato bo imel velikoserijski model široko masko hladilnika in vanjo integrirane sprednje žaromete. Za nekoliko resnejši videz bodo poskrbele plastične obloge blatnikov in dnevne LED luči, ki bodo služile kot smernik in kot dnevni žarometi. Kot prikazuje video, stekleni del do stebrička C poudarja obroba iz brušenega aluminija, nameščen ima zadnji usmerjevalnik zraka in zadnje žaromete LED.

Prvič smo lahko videli tudi del potniške kabine, ki sledi videzu ostalih Volkswagnovih modelov. Z obarvanimi dodatki v barvi karoserije in razmeroma velikim osrednjim zaslonom bo prepričeval mlajše kupce, ki cenijo igrivost in nekoliko bolj živahno notranjost.

Volkswagen bo v celoti razkril model T-Roc 23. avgusta, premierno pa si ga bo mogoče ogledati na salonu v Frankfurtu.

vir: Avtomobilizem.com

It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!