FORUM

Odgovori na: VW Golf VII Sportsvan + prenova 2017


Forum Forum Novosti in novice Splošne novice VW Golf VII Sportsvan + prenova 2017 Odgovori na: VW Golf VII Sportsvan + prenova 2017

#11370
bundr
bundr


administrator foruma
Vozim: Passat 3BG
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
1709 sporočil

PRENOVA: VW GOLF SPORTSVAN – Več opreme in svež obraz

V Frankfurtu se prvič predstavi prenovljeni Golf Sportsvan, ki bo med kupce zapeljal dober mesec po koncu avtomobilskega šova v Nemčiji.

Podobno kot pri klasičnem Golfu, je tudi ta dobil oblikovne spremembe v obliki novih odbijačev, žarometov (na voljo halogenska ali popolni LED žarometi, zadnjih luči prav tako z LED vsebino), prevetrena je ponudba 16,17 in 18-palčnih platišč, v notranjosti, ki ostaja vizuelno enaka, pa so na več mestih vgradili nove materiale in dodali možnost izbire usnjenih sedežev. Armaturna plošča po novem gosti nov multimedijski sistem z upravljanjem z gestami, na voljo bo tudi sistem za samodejno zaviranje v sili s prepoznavanjem pešcev, dodatno pa si bodo kupci lahko omislili še parkirnega asistenta in sistem za polavtonomno vožnjo (Stop&Go), ki deluje do največ 60 km/h.

V motorni paleti bodo na voljo litrski TSI z 81 kW, 1,5-litrski TSI s 96 in 110 kW, 1.6 TDI s 85 kW in dvolitrski TDI s 110 kW. Cene za zdaj še niso znane.

vir: Avtomanija.com

It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!