FORUM

Odgovori na: VW Touareg 2018 (III generation )


Forum Forum Novosti in novice Splošne novice VW Touareg 2018 (III generation ) Odgovori na: VW Touareg 2018 (III generation )

#11844
bundr
bundr


administrator foruma
Vozim: Passat 3BG
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
1709 sporočil

Po tistem, ko so pred nekaj tedni objavili fotografije slečenega Volkswagnovega terenca na snemanju za promocijski material, je čas, da javnost prvič spozna tudi podobo notranjosti.

Včeraj so Volkswagnovci na splet postavili prve fotografije notranjosti, ki razkrivajo popolnoma prenovljeno podobo armaturne plošče, ki jo imenujejo Innovision Cockpit, ta pa prinaša 12-palčni digitalni zaslon namesto merilnikov in osrednji 15-palčni zaslon na dotik za multimedijske vsebine, ki obenem skorajda ukinja nepotrebne gumbe. Omembe vredna je tudi minimalistična menjalna ročica. Touareg se bo javnosti prvič predstavil 23.marca na salonu v Pekingu, medtem ko bo prve kupce v nekaterih državah obiskal že konec junija. Za Volkswagnovega terenca, ki je izdelan na koncernski platformi MLB Evo, na kateri so nastajali Porsche Cayenne in Bentley Bentayga, bo proizvodnja potekala v Bratislavi.

vir: Avtomanija.com

It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!