FORUM

Odgovori na: Sezona 2013


Forum Forum VW motošport WRC polo R Sezona 2013 Odgovori na: Sezona 2013

#601
Avatar
dules


administrator foruma
Pridružen/a: 19/12/2013
148 sporočil

Gre Sordo k Volkswagnu?

Carlos Sainz je za španski AS dal vedeti, da se lahko zgodi, da bo prihodnje leto za moštvo Volkswagen lahko vozil tudi Dani Sordo.

Pri Volkswagnu besed Carlosa Sainza, sicer dvakratnega svetovnega prvaka s Toyoto in zdajšnjega sodelavca njihovega Motorsport oddelka, niso ne zanikali ne potrdili. Sainz je povedal, da je bil pred kratkim s Sordom v stiku, ta mu je dal vedeti, da letos pelje s Minijem (Prodrive) osem dirk, medtem ko njegova prihodnost za sezono 2013 še ni jasna.

»Zdaj sodelujemo s Ogierjem in nekaj mladimi dirkači, a Volkswagen je vedno želel le najboljše in Sordo je eden najboljših. Nikoli se neve kako se bodo odločili Nemci,« je za španski AS povedal Carlos Sainz.

Na ta intervju se je za drugi medij, špansko Marco, oglasil Sebastien Ogier. »Dani je moj dober prijatelj, se odlično razumeva in sploh ne bi bil nikakršen problem če bi bil član našega moštva. Je hiter, ima ista leta kot jaz, ampak odločitev ni v mojih rokah, pač pa od Volkswagna. On je precej hiter predvsem na asfaltu, a velikokrat je moral zaradi odločitev moštva (v mislih je imel Citroen) stopiti iz stopalke za plin,« je povedal Ogier.