FORUM

Odgovori na: Pomoč pri nakupu…


Forum Forum Splošno Splošna debata Pomoč pri nakupu… Odgovori na: Pomoč pri nakupu…

#6039
lukad
lukad


administrator foruma
Vozim: Passat 3c variant highline
Pridružen/a: 19/12/2013
Lokacija: Gorenjska
705 sporočil

1. Dizel / bencin …na leto delam okoli 15kkm vendar je keč v tem da imam po novem dnevno do šihta 5km vendar je pa tudi kar nekaj tur na tedn/mesec ki so veliko daljše
Potem delava podobno kilometrino letno, tudi sam imam do službe 5 km, pa sem se po premisleku vseeeno odločil za dizla, prej sem imel vedno bencinarja.

2. Izbira avtomobila…passat oz. golf, kaj priporočate? doma imamo v lasti golfa V, nobenih problemov nikoli super avto. Cenim v avtu predvsem to da imam v avtu dovolj prostora. Variant ali bo limuzin dovolj ?
S prostorom v avtu je pa tako, sam sem imel pred prvim karavanom normalne avtomobile. Ko prvič kupiš karavana se razvadiš sploh s prtljažnim prostorom, sam vem da nebi več kupil limuzine. Spet je odvisno kaj voziš, recimo otroški voziček v golfu konkretno zapolni prtlažni prostor,..

3. kaj moram biti pozoren pri teh avtomobilih, ponudbe je kar nekaj na netu zato sem malo zmeden. Kakršna koli informacija bi mi bila zelo v pomoč.
Kot prvo predlagam da se malo zapelješ okoli in probaš usest in peljat različne avtomobile, kot si že zgoraj omenil glede na budžet v passata ali je to 3c ali pa zadnji model, v golfa 6,..
Lahko se pa udeležiš katerega izmed naših srečanj, na katerih so taki modeli skoraj vedno prisotni, pa verjamem da ti bomo/do uporabniki iz prve roke povedali na kaj pazi.

LP Luka