FORUM

Legenda v podobi hladilnika – Bulli iz Gorenja


Forum Novosti in novice Splošne novice Legenda v podobi hladilnika – Bulli iz Gorenja

Neodgovorjene teme | Aktivne teme

 • Avtor
  Prispevki
 • #10191
  bundr
  bundr


  administrator foruma
  Vozim: Passat 3BG
  Pridružen/a: 19/12/2013
  Lokacija: Gorenjska
  1709 sporočil

  Legenda v podobi hladilnika – Bulli iz Gorenja

  Gorenje je združilo moči s Volkswagnom in ustvarilo prepoznavno linijo ekskluzivne serije hladilnikov Gorenje Retro, ki jo odlikuje ikonična podoba, značilna za legendarni Volkswagnov kombi T1.

  Nastal je hladilnik s prepoznavnim sprednjim delom v obliki črke V, vintage videzom, zaobljenimi linijami in sijajem brušenega kroma ter z vsem, kar pooseblja Gorenjeva vrhunska tehnologija hlajenja ION Generation.

  Volkswagnov T1, ki ga poznamo tudi po vzdevku Bulli, sodi med najprepoznavnejše oblikovalske dosežke 20. stoletja, je simbol nemškega gospodarskega čudeža in sinonim za svobodnjaška 60-ta leta. To je vozilo, ki osvoji srce, zato ne preseneča, da mu po vsem svetu sledijo vedno nove generacije občudovalcev in privržencev. Lastniki tega znamenitega Volkswagnovega kombija slovijo po izvirnosti, s katero pogosto prilagodijo in posodobijo svoje vozilo v objekt z izrazito osebno noto, avtentičnim sporočilom in funkcionalnostjo, do potankosti prilagojeno potrebam in slogu posameznika ali družine.

  S to mislijo in dediščino tega duha je bila oblikovana najnovejša, posebna linija Gorenjevih hladilnikov Retro, podpisana z znamenitim VW. Ohranja vse atribute videza legendarnega Bullija, od sprednjega dvobarvnega dela v obliki črke V, zaobljenih robov, robustne kljuke, do opaznega znaka VW. Je poosebljenje duha klasičnega kombija, ki ga lahko po novem parkirate kar v svojo kuhinjo. Na voljo bo v baby modri ali bordo rdeči barvi v kombinaciji z barvo šampanjca.

  Obenem je to hladilnik, ki s kombinacijo vintage lepote iz sredine 20. stoletja ter inovativne zmogljivosti 21. stoletja, ne bo prepričal le ljubiteljev Volkswagnove klasike, ampak tudi privržence tehnoloških inovacij. Nov Gorenjev dosežek – posebno izdajo hladilnikov Gorenje Retro VW – bo prvič na ogled na sejmu IFA v Berlinu prihodnji mesec, kmalu zatem pa gre v prodajo. Kolikšna bo cena, za zdaj še ni jasno.

  vir: Avtomanija.com

  It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!

  #10194
  lukad
  lukad


  administrator foruma
  Vozim: Passat 3c variant highline
  Pridružen/a: 19/12/2013
  Lokacija: Gorenjska
  705 sporočil

  Dobro zgleda. Drugače pa če vem prav tale Gorenjeva Retro linija obstaja že lep čas,…

  LP lukad

  #10210
  bundr
  bundr


  administrator foruma
  Vozim: Passat 3BG
  Pridružen/a: 19/12/2013
  Lokacija: Gorenjska
  1709 sporočil

  Hud je. :thumbsup: Ja ta njihova Retro linija pa obstaja že nekaj časa.

  It’s not just a car, it’s the Volkswagen feeling!

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.