FORUM

P: Golf IV 1,9 TDI


Forum Oglasi Prodam P: Golf IV 1,9 TDI

Neodgovorjene teme | Aktivne teme

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #4058
  riki
  riki


  novinec
  Vozim: Bora
  Pridružen/a: 31/01/2014
  Lokacija: Nova Gorica
  9 sporočil

  Tako, punca se je odločla prodat svojega Golfa IV. Je 1,9 TDI, redno servisiran, popolnoma brezhiben tako mehanično kot električno in karoserijsko. Je druga lastnica, nekaj čez 8 let nazaj ga je kupila od prve lasnice iz obale. Je slovenski, od novega pri nas. Vožen je torej vedno in samo po primorskem koncu. Soli in avtoceste praktično ni videl. Pikic od kamenčkov tako skorajda ni. Uporabljalo se ga je kot drugi avto.

  Za avto se je skrbelo nadpovprečno. Sevisiralo se je, tako kot druge avte pri hiši, po načelu preventive. Se je vedno zamenjalo kar je bilo potrebno preden je odpovedalo. Je torej popolnoma brez napak ali kakršnihkoli težav. Pralo se ga je ročno (nima nobenih risov od avtopralnic), tankalo se ga je samo na OMV črpalkah. Večino časa je bil tudi garažiran oz. na privat parkiriščih tako da ni praktično skoraj nič pobunkan.

  Opreme ima kar nekaj. Je Comfortline + 25 year Generation izvedba. Poleg osnovne opreme ima torej še boljše sedeže, usnjen volan, avtomatsko klimatsko napravo, sredinski naslon za roko, vse šipe in ogledala električni, alarm z daljinskim upravljalcem in tudi naknadno vgrajene parkirne senzorje (so pa original) itd itd.
  Zraven spadajo še lita platišča original VW (Le Castellette) z dobrimi letnimi gumami. Trenutno so na vozilu zimske gume Sava Eskimo s skoraj polnim profilom in na jeklenih platiščih.

  Cena vemo da ni najnižja ampak tako kot pri moji Bori ki sem jo prodajal, je ohranjenosti in stanju vozila primerna.

  Ker je z besedami in slikami dokaj težko ulovit in prikazat kako dobro je dejansko avto ohranjen in vzdrževan vabim vse resne interesente na ogled.
  Če pa koga kaj zanima naj kar vpraša tukaj, na privat ali po telefonu.

  Še link do oglasa:
  http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8526170&show=1

  • To temo je spremenil/a rikiriki 8 years nazaj.
  #4643
  riki
  riki


  novinec
  Vozim: Bora
  Pridružen/a: 31/01/2014
  Lokacija: Nova Gorica
  9 sporočil

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)

Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.